Zomerlidmaatschap 2021

 

Ook dit jaar kunnen mensen in de zomermaanden een tijdelijk lidmaatschap afsluiten bij TV Bokt. Om ofwel de maanden te overbruggen dat hun vaste sport stil ligt, of gewoon om te ervaren hoe leuk tennis en padel zijn!

  • Het zomerlidmaatschap is geldig van 1 juni tot en met 30 september 2021.
  • De contributie voor het zomerlidmaatschap is € 60,- voor senioren (17 jaar en ouder) en € 25,- voor junioren (16 jaar en jonger).
  • Zomerleden krijgen een KNLTB-pas waarmee je toegang tot het park verkrijgt en waarmee je een baan kunt reserveren. Deze pas moet afgehaald worden bij de ledenadministratie.


Inschrijven

Toelichting contributie:
Voor het zomerlidmaatschap is een contributie verschuldigd zoals boven vermeld. Deze contributie zal via automatische incasso worden geïnd.
 
Voor de eenmalige extra korting op een aankoop bij onze club sponsor AKWI SPORT moeten wij je naam aan hen doorgeven. Geef in het formulier hieronder bij de betreffende vraag aan of je hier mee akkoord gaat. Ga je niet akkoord dan kun je de extra korting niet benutten. (Je behoudt wel het recht op de reguliere korting op vertoon van je ledenpas.)
 
Vul hier het aanmeldformulier in.

PS: we willen je ook nog wijzen op de gratis clinics tennis en padel op zondag 30 mei. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

T.V. Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven