Laddercompetitie Padel

10 juni 2021


We mogen weer intern competitie spelen.
En we zien graag dat
zowel oude, nieuwe en jeugdleden zich gaan aanmelden.
Dit geldt dus ook voor de zomerleden.
Maak een koppel of geef aan dat je iemand zoekt en wij proberen je te koppelen.

We hebben de koppels die zich afgelopen jaar hebben aangemeld laten staan, mochten daarin wijzigingen zijn opgetreden haal jezelf uit de competitie en maak een nieuwe inschrijving als je met iemand anders gaat ladderen.

De dan geldende coronamaatregelen dienen altijd gerespecteerd te worden.
Dus nu geldt nog de 1,5 m afstand houden buiten de baan, en geen toeschouwers.

Meer informatie over de laddercompetitie vind je op de website.

De laddercompetitie vind je terug in de KNLTB clubapp via "spelen" en vervolgens "wedstrijden", "mijn competities" van daaruit wijst het zichzelf.

Inschrijven is mogelijk in tweetallen. Als je alleen bent, laat het ons weten, wij kennen misschien iemand die ook op zoek is naar een speelpartner.

De clubladder is voor alle niveaus en alle leeftijden. We maken vooralsnog geen onderscheid tussen DD, HD en GD koppels.

Je speelt een uur en als het uur voorbij is voer je de stand in van dat moment. Een wedstrijd gaat maximaal over drie sets.

De competitie loopt van 14 juni tot en met 30 september 2021. Je kunt op elk willekeurig moment inschrijven. Je moet nadat je een afspraak maakt wel zelf een baan reserveren, hierbij heb je geen voorrang op leden die vrij willen spelen.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Peter Raaijmakers 06-31963669 of Marino Arts. Per mail zijn we te bereiken via [email protected].

 Veel plezier namens de Padel Commissie.

Nieuwscategorieën Recreatief Competities

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

T.V. Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven