Kledingcontaine...
Heb je overtollige kleding breng deze naar onze kledingcontainer.

Inschrijven Rood en Oranje NJ2019

Inschrijving Gesloten

COMPETITIE ROOD & ORANJE najaar 2019

Voor kinderen t/m 12 jaar in ROOD of ORANJE  op de zondagochtend
Inschrijven kan tot en met 23 juni!!

1kopie

Op zondag 8 september 2019 start de nieuwe Rood & Oranje competitie voor kinderen t/m 12 jaar.

De speeldagen voor ’t najaar van 2019 zijn:

Zondag 8 september
Zondag 15 september
Zondag 22 september

Zondag 29 september
Zondag 6 oktober

Start speeldag is 9.00 uur, aanwezig 8.45 uur, speelduur voor rood +/- 1 uur en voor oranje 2 tot 2.5 uur. LET OP: Iedere vereniging bepaalt zijn eigen starttijd, dus controleer tijdig waar en hoe laat de kinderen bij de ontvangende vereniging worden verwacht.

Rood speelt korte enkelspelpartijtjes om wie het eerst 7 punten heeft gehaald, dus 7-6 is einde partij, geen games tellen. Serveren gaat om de beurt, mag bovenhands en onderhands (als de bal maar niet eerst stuit), met een 2e servicebeurt als de 1e poging fout gaat. Bij de service geldt de enkelspelzijlijn als nieuwe servicelijn, in de rally geldt de dubbelspelzijlijn als achterlijn.

Oranje speelt partijen om 4 gewonnen games. Bij 40-40 wordt nog 1 rally gespeeld om het beslissend punt (Beslissend Punt Systeem BPS). Bij een 3-3 stand in games wordt een beslissende game gespeeld (geen tiebreak). Zo krijg je altijd een winnaar en wordt in een dubbel door iedereen minimaal 1 keer geserveerd. Serveren mag bovenhands en onderhands (als de bal maar niet eerst stuit), met een 2e servicebeurt als de 1e poging fout gaat. Er worden alleen partijresultaten bijgehouden zoals winnaar of verliezer, bijv. Pietje wint, Jantje verliest. Iedere speeldag wordt een ploeg binnen de poule dag winnaar.

Regels:

De bedoeling is dat je alle zondagochtenden beschikbaar bent om te spelen maar als dat eens niet uitkomt dan is dat geen probleem. Verhinderingen wel graag even doorgeven! Je ouders rijden minimaal 2 keer voor een uitwedstrijd en helpen bij de thuiswedstrijd. Zo ligt de belasting en verantwoordelijkheid niet bij 1 ouder.

De teamindeling wordt gemaakt door de jeugdcommissie in samenspraak met de trainer. Dit omdat we te maken hebben met verschillende leeftijden en verschillende sterkten.

Kosten voor zowel rood als oranje bedragen: € 10,- per kind.

TV Bokt zou het waarderen als de rode- en oranje kinderen in het TV Bokt tenue spelen: een zwart broekje/rokje en een rood TV Bokt shirt. Het shirt is te koop bij AKWI Sport. Neem bij interesse eerst even contact op met de jeugdcommissie.

De indeling op leeftijd/kleur wordt gehanteerd bij alle KNLTB-­wedstrijden voor kinderen t/m 12 jaar en is geldig voor heel het kalenderjaar 2019.

De leeftijden hebben een overlap in kleur. Voor een kind van 9 jaar kan bijvoorbeeld worden gekozen uit Rood, Oranje of logo_kids_100x72Groen! De KNLTB benadrukt het belang om de leeftijdsgrenzen aan te houden. In uitzonderlijke gevallen kan een tennisleraar ervoor kiezen om van de marge van 2 jaar gebruik te maken. Kinderen hebben hiermee de mogelijkheid om langer in een bepaalde kleur te spelen of juist uit te komen in een hogere categorie als dit beter bij hen past. Hierdoor worden de niveauverschillen binnen een kleur kleiner.

 

2017_50plus_Bokt_Open

Inschrijven kan via onderstaande button:

2017_12_bericht_contributie_2018_copy

Contactpersoon World Tour Rood en Oranje voor TV Bokt: Patrick van Tongeren (Jeugdcommissie@TVBokt.nl)

Agenda
05-01-2020
Nieuwjaarsreceptie
Het Bestuur nodigt alle leden van harte uit om te komen toasten op het nieuwe jaar. Van 15:00 tot 17:00 uur in de Sja...
Commissies
JB Jeugd Comm.