Sympany
Ruimt uw kledingkasten uit. Deponeer oude kleding in de kledingcontainer.

Najaarscompetitie 2017

Aanmelden najaarscompetitie

Vanaf nu kan de aanvoerder een team aanmelden voor de najaarscompetitie. Geef bij de aanmelding alle teamleden (naam én KNLTB-nummer) door, gebruik hiervoor het opmerkingenveld.

Er zijn wat nieuwigheden:

-We hebben een reglement opgesteld, dus lees dit door wanneer je je aanmeldt.

-De 8&9-competitie is op donderdagavond i.p.v. zondagavond. Dus als je met een team competitie wil spelen, waarbij het plezier voorop staat, dan is dit een mooie gelegenheid. Hier kun je meer informatie vinden over de 8&9-competitie: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/89-competitie/.

-Er zijn wat extra opties: voor sommige competitiesoorten kan nu gekozen worden voor ofwel 17+ ofwel 35+. En voor heren- en damesteams is het nu ook mogelijk om in het weekend 2 enkels plus 3 dubbels te spelen.

 

Alle informatie kun je hier vinden: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=EC33565D-88DD-4C0E-A720-B3AF95B4E9AB.

 

Maandag 22 mei is de laatste dag waarop je je kunt aanmelden.

 

Agenda
30-06-2017
Cocktailtoernooi, 50+
Ook de Senioren gaan onder hopelijk zomerse omstandigheden een zonnig toernooi tegemoet, met nadien zeker een toast o...
07-07-2017
Bokt Open Zomer
Het jaarlijks grote open toernooi van TV Bokt. Vanuit de regio komen al vele jaren grote aantallen tennissers bij ons...
24-07-2017
Bokt del Sol, 15+
Het tennistoernooi voor de mensen die niet op vakantie zijn gegaan. Maar wel de vakantiesfeer willen proeven.
Commissies
TB Techn. Comm.