Corona update

Corona-protocol - van kracht op 26 juni 2021

Het kabinet heeft vrijdag 18 juni aangekondigd dat de volgende stappen van het openingsplan vanaf zaterdag 26 juni kunnen worden gezet. Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenenzijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Publiek is weer welkom bij amateurwedstrijden en trainingen. De horeca op sportlocaties mag onder voorwaarden ruimer en langer open.

 

  • Spelers hoeven tijdens het tennissen of padellen geen 1.5 meter afstand van elkaar te houden op de baan. Buiten de baan geldt de 1.5 meter afstand wel voor volwassenen vanaf 18 jaar.
  • Het clubhuis en het terras mogen open volgens de reguliere openingstijden.Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand (tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden). Registratie en checkgesprek blijven verplicht. Niet aangemelde spelers en bezoekers dienen zich bij aankomst aan te melden in de Sjapoo waar in de hal een formulier ingevuld moet worden.
  • Publiek is toegestaan op het park, zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Hierbij geldt de 1.5 meter afstand en vaste plaatsen. In principe geldt placering, dus een vaste zitplaats. Indien dit niet mogelijk is, kan een staan op een afgebakende plek (met inachtnemeing van de 1.5 meter) ook. Een checkgesprek en registratie is verplicht.
    Niet aangemelde spelers en bezoekers dienen zich bij aankomst aan te melden in de Sjapoo waar in de hal een formulier ingevuld moet worden.
  • Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien zijn wel toegestaan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 40 248 0882

T.V. Bokt

Anconalaan 1
5633 BJ Eindhoven